Vissza

kontent

Építsd márkád lenyűgöző vizuális és szöveges tartalommal!

tartalomgyártás

Nincs erősebb bizalomépítő eszköz – legyen szó bármilyen online, vagy offline termékről – a művészi igényességgel készített, hiteles, egyedi tartalomnál.

Tapasztalataink szerint a tartalom előállítása és a tartalomstratégia kidolgozása okozza a legnagyobb nehézséget a legtöbb cég számára. Biztos vagy benne, hogy a látogatóid azokra az információkra kíváncsiak amit a honlapodon találnak? Megfelelő számukra a termékfotóid minősége? Könnyedén és teljes mértékben megértik miért járnak veled a legjobban? Ilyen kérdésekre keressük a választ és nyújtunk teljes körű megoldásokat.

tartalomgyártás Warning: Use of undefined constant ext - assumed 'ext' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reacher1/finetune.hu/wp-content/themes/finetune/section-sections.php on line 86

Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reacher1/finetune.hu/wp-content/themes/finetune/functions.php on line 252
src="https://finetune.hu/wp-content/uploads/2019/05/finetune-tevekenysegek-tartalomgyartas--620x423.png" srcset="https://finetune.hu/wp-content/uploads/2019/05/finetune-tevekenysegek-tartalomgyartas--620x423.png 620w, https://finetune.hu/wp-content/uploads/2019/05/finetune-tevekenysegek-tartalomgyartas--1120x765.png 1120w, https://finetune.hu/wp-content/uploads/2019/05/finetune-tevekenysegek-tartalomgyartas-.png 1500w, https://finetune.hu/wp-content/uploads/2019/05/finetune-tevekenysegek-tartalomgyartas--620x423@2x.png 1240w" sizes="(max-width: 620px) 100vw, 620px"/>

szövegírás

Tűnj ki versenytársaid közül kifinomult szövegezésű honlapoddal, kiadványoddal! Üzleti szempontjaidnak megfelelő cégismertetőket, honlap- és kiadványszövegeket készítünk.

illusztráció

Elkészítjük könyved, kiadványod, vagy prezentációd, illusztrációit, infografikáit. Digitális és kézzel rajzolt munkákkal egyaránt foglalkozunk.

fotózás

Egy honlap, kiadvány vagy hirdetés legfontosabb elemei a szép fényképek. Mutasd meg látogatóidnak az üzleted vagy termékeidet, kiváló minőségű fotókon!

reklámvideó, imagefilm

A leghatékonyabban hirdethető formátum. Szerezz új ügyfeleket online terjesztett reklámvideóval, melyben mindent megmutathatsz vállalkozásodról!

Kapcsolódó munkáink

Megnézem a teljes portfóliót

lenne egy projekted?

Írd le, hogy miben segíthetünk és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot a feladatok pontosításához!

1
Miért szeretnél velünk kapcsolatba lépni?
tovább
1
Áruld el nekünk a neved:

Kérlek áruld el nekünk a neved!

tovább
2
Szia !
Van e-mail címed?

Erre a címre sajnos nem fogunk tudni válaszolni neked. :(

tovább
3
Szükségünk lesz a telefonszámodra is:

Ezen a számon nem valószínű, hogy elérnénk. :(

tovább
4
Mesélj nekünk a projektről!

Tudnál még írni róla egy kicsit?

Elküldöm

Egy kis segítség, ha elakadnál

  • Mit érdemes tudnunk rólatok?
  • Mi a szóban forgó projekt célja?
  • Milyen feladatokban számítassz ránk?
  • Határidő, költségvetés?