Vissza

közösségi média marketing

Precízen megtervezett jelenléttel a közösségi média felületeken keresztül hatékonyan juthatsz el ügyfeleidhez, vásárlóidhoz.

Célközönséged médiafogyasztási szokásainak ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy biztos alapokon nyugodjon a közösségi média jelenléted.

Ízléses, vizuálisan a márkaarculatodba illő, a célközönséged igényeit kiszolgáló tartalmakat állítunk elő, mindezt 30 napos intervallumokban, a kihelyezést megelőzően prezentálva feléd.

facebook marketing Warning: Use of undefined constant ext - assumed 'ext' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reacher1/finetune.hu/wp-content/themes/finetune/section-sections.php on line 86

Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reacher1/finetune.hu/wp-content/themes/finetune/functions.php on line 252
src="https://finetune.hu/wp-content/uploads/2019/05/finetune-kozossegi-media-marketing--620x286.png" srcset="https://finetune.hu/wp-content/uploads/2019/05/finetune-kozossegi-media-marketing--620x286.png 620w, https://finetune.hu/wp-content/uploads/2019/05/finetune-kozossegi-media-marketing--1120x516.png 1120w, https://finetune.hu/wp-content/uploads/2019/05/finetune-kozossegi-media-marketing-.png 1200w" sizes="(max-width: 620px) 100vw, 620px"/>

facebook & instagram  stratégia

Elemezzük a célközönséget, a versenytársakat, megjelöljük a kommunikációs irányokat a céljaid fényében, javaslatokat teszünk a vizualitásra, hangulatra, közlésmódra, főbb témákra. A végeredmény egy olyan anyag, ami egyrészt nekünk is szükséges a minőségi munkához, másrészt neked is bármikor segítségedre lesz, ha saját kezedbe szeretnéd venni a menedzsmentet.

közösségi média tartalomgyártás

Havi bontásban elkészítjük a közösségi média platformjaidra szánt tartalmakat. Ennek része a konkrét szöveges tartalom, a megszerkesztett képek, a kihelyezés tervezett időpontja, és a hirdetési javaslatok.

facebook oldal menedzsment

Felhelyezzük a tartalmakat a vonatkozó platformokra, reagálunk a kommentekre (szükség esetén moderáljuk azokat), illetve megadott kommunikációs irányvonalak mentén kezeljük a beérkező üzeneteidet.

facebook hirdetéskezelés

Megtervezzük és beállítjuk a hirdetéseid. Ennek részei a hirdetések vizuális elemeinek elkészítése, a szöveges tartalmak, a célközönség beállításainak elvégzése, a költségek tervezése és kezelése, a hirdetések folyamatos optimalizációja, és a riportok készítése.

Miért éppen mi?

Pontosan célozzuk a hirdetéseinket, folyamatosan felügyeljük a hatékonyságukat, szükség esetén optimalizálunk.
Egy helyen összpontosul a közösségi média jelenléted: a célközönség elemzésétől kezdve a tartalomgyártáson és a vizuális elemeken át a hirdetésmenedzsmentig minden feladatot házon belül végzünk, így az információáramlás a projekten dolgozó munkatársak között gyors, pontos és rugalmas.
Ráérzünk a célközönség igényeire, mind témák, mind vizualitás, mind pedig közlésmódot tekintve. A látogatók számára figyelemfelkeltő tartalmakat nyújtunk.
Havi bontásban készítünk riportokat az elért eredményekről, minden esetben számszerűsítve, objektíven, korábbi eredményekhez hasonlítva.

Kapcsolódó munkáink

Megnézem a teljes portfóliót

lenne egy projekted?

Írd le, hogy miben segíthetünk és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot a feladatok pontosításához!

1
Miért szeretnél velünk kapcsolatba lépni?
tovább
1
Áruld el nekünk a neved:

Kérlek áruld el nekünk a neved!

tovább
2
Szia !
Van e-mail címed?

Erre a címre sajnos nem fogunk tudni válaszolni neked. :(

tovább
3
Szükségünk lesz a telefonszámodra is:

Ezen a számon nem valószínű, hogy elérnénk. :(

tovább
4
Mesélj nekünk a projektről!

Tudnál még írni róla egy kicsit?

Elküldöm

Egy kis segítség, ha elakadnál

  • Mit érdemes tudnunk rólatok?
  • Mi a szóban forgó projekt célja?
  • Milyen feladatokban számítassz ránk?
  • Határidő, költségvetés?