Vissza

marketing stratégia

Piackutatás – Márkaépítés – Üzleti stratégia

egy vállalkozásnak számtalan helyzetben lehet szüksége stratégiára.

Lehet szó új piacra lépésről, márkaépítésről, értékesítésnövelésről, vagy social media kommunikációról, minden egy jól megtervezett, tűpontos stratégiával kezdődik.

marketing stratégia tervezés Warning: Use of undefined constant ext - assumed 'ext' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reacher1/finetune.hu/wp-content/themes/finetune/section-sections.php on line 86

Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reacher1/finetune.hu/wp-content/themes/finetune/functions.php on line 252
src="https://finetune.hu/wp-content/uploads/2019/05/finetune-marketing-strategia-620x526.png" srcset="https://finetune.hu/wp-content/uploads/2019/05/finetune-marketing-strategia-620x526.png 620w, https://finetune.hu/wp-content/uploads/2019/05/finetune-marketing-strategia-1120x951.png 1120w, https://finetune.hu/wp-content/uploads/2019/05/finetune-marketing-strategia.png 1500w, https://finetune.hu/wp-content/uploads/2019/05/finetune-marketing-strategia-620x526@2x.png 1240w" sizes="(max-width: 620px) 100vw, 620px"/>

szerintünk a jó stratégia

Jövőbe lát. Nem csupán vállalkozásod aktuális helyzetére reflektál, de felkészül még fel sem bukkant helyzetekre. Egy jó stratégiát akár évek múlva is fellapozhatsz, amikor strukturálni szeretnéd a gondolataid. Egy jó stratégia nem vész el a részletekben, de minden lehetséges aspektust lefed; globálisan gondolkozik, elvek mentén építkezik, és hatékony alapot biztosít a jövőre nézve. Egy jó stratégia könnyedén alakítható akciótervvé és konkrét lépésekké.

hogyan?

  1. Megismerünk Téged és a céljaid. Leülünk beszélgetni, megosztod velünk a terveid, a vállalkozásod aktuális helyzetét, mi pedig felteszünk kérdéseket. Sok kérdést.
  2. A stratégia típusának megfelelően elkészítünk egy vázlatot, amit megosztunk veled. Ebben leírjuk, hogy miket fogunk vizsgálni; milyen főbb témakörökre fogjuk bontani az anyagot, és mikre fogunk kitérni részletesen. Te elmondod a véleményed, mi pedig eszerint változtatunk a terveken.
  3. Néhány héttel később elküldünk egy egyeztetési verziót, amit el tudsz olvasni és át tudsz gondolni, majd leülünk, hogy véleményezni tudd, és szóban is megoszthassuk egymással az ötleteinket, gondolatainkat.
  4. Pár újabb héttel később elküldünk egy véglegesnek szánt verziót, ami után vár még Rád egy újabb kör, amikor leülünk beszélgetni, és a megjegyzéseid nyomán finomhangoljuk az anyagot.
  5. Kölcsönösen elégedettség mellett lezárjuk a projektet, te pedig lelkesen nekifogsz a megvalósításának.
  6. Néhány héttel vagy hónappal később felhívsz minket, mert eszedbe jut még valami, és örömmel segítünk telefonon vagy írásban.

Mit tartalmaz?

A tartalom a stratégia témájától és típusától ugyanúgy függ, mint a vállalkozás életfázisától vagy a szegmenstől, amiben működik, így univerzális választ nem tudunk adni erre a kérdésre. Minden stratégia egyedi koncepció mentén készül.

Ha érdekelnek a részletek, keress fel minket és oszd meg velünk a vállalkozásod helyzetét, hiszen az első konzultációs alkalom ingyenes!

Kapcsolódó munkáink

Megnézem a teljes portfóliót

Kapcsolódó munkáink

Megnézem a teljes portfóliót

lenne egy projekted?

Írd le, hogy miben segíthetünk és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot a feladatok pontosításához!

1
Miért szeretnél velünk kapcsolatba lépni?
tovább
1
Áruld el nekünk a neved:

Kérlek áruld el nekünk a neved!

tovább
2
Szia !
Van e-mail címed?

Erre a címre sajnos nem fogunk tudni válaszolni neked. :(

tovább
3
Szükségünk lesz a telefonszámodra is:

Ezen a számon nem valószínű, hogy elérnénk. :(

tovább
4
Mesélj nekünk a projektről!

Tudnál még írni róla egy kicsit?

Elküldöm

Egy kis segítség, ha elakadnál

  • Mit érdemes tudnunk rólatok?
  • Mi a szóban forgó projekt célja?
  • Milyen feladatokban számítassz ránk?
  • Határidő, költségvetés?