Fejlődésre kész vállalkozásoknak segítünk megtalálni saját hangjukat. Dolgozhatunk együtt a nagy egészen, vagy szakértelmünket önálló területeken is igénybe veheted.

Rugalmas együttműködés

Vállalati környezetedbe integrálódva, szakértői támogatást vagy kivitelezői kapacitást nyújtunk.

Megbízható módszertan

Márkád megismeréséhez nemzetközi szinten bizonyított branding keretrendszereket alkalmazunk.

Az így szerzett tudás biztosítja, hogy kommunikációd és megjelenésed összehangolt, célzott és profi lesz.

Új perspektíva

Átfogó stratégia eredményeként kirajzoljuk márkád új perspektíváját, amely megjelenik a közösségi média felületeiden, weboldaladon, digitális kampányokon.

Integrált szakértelem

Az alábbi feladatok megvalósításában szakképzett, összeszokott, egymást támogató csapatunkkal dolgozhatsz együtt.

Eszköztárunk különböző elemeit önállóan vagy rendszerbe szervezve veheted igénybe.

Digitális stratégia

Feltérképezzük üzleti céljaid és márkád adottságait, hogy szakmailag megalapozott útvonalat láss magad előtt.

Bevált nemzetközi márkaépítési modelleket és piackutatási módszereket használunk. Az így kapott adatoknak és az alkalmazott módszereknek, analitikus, kritikus szemléletünknek köszönhetjük a megalapozott stratégiát.


Márkaépítés

Személyre szabott folyamat, aminek végeredménye a márka érthető, következetes és szerethető kommunikációja.

Kezeink között a brand életre kel, a színvonalas és tartalmas megjelenés meggyőzőereje nő, így az elköteleződés könnyűvé válik.

A márkaesszencia meghatározásához szükséges információk feltárása szakmai workshopjainkon történik, ahol megismerheted márkád személyiségét és a benne rejlő potenciált.


Weboldal

Kiforrott tervezési és fejlesztési gyakorlatot követünk és segítünk meghozni az online jelenlétet építő legjobb döntéseket.

Változatos iparágak számára tervezünk és fejlesztünk B2C és B2B honlapokat, komplex üzleti és felhasználói igényekre épülő portálokat. Munkáinkat üzleti stratégia mentén, eredményorientáltan valósítjuk meg.

 • B2B/B2C weboldal
 • WordPress fejlesztés
 • Egyedi digitális megoldás
 • Bérelhető rendszerek
 • Külső eszközök integrációja (ERP, CRM, tömeges kommunikáció)

Közösségi média

Gondoskodunk róla, hogy tartalmaid hitelesek, következetesek és kellőképpen színesek legyenek minden platformon.

Amikor a márka arcát közvetítjük, hitelességre építünk, a stílust pedig az elérni kívánt célközönséghez igazítjuk – ez segíti elköteleződést, erős jelenlétet és releváns követőtábort épít.

A jelenlétet a kommunikációs célok szerint tervezzük ütemezve, előre egyeztetett vizuális keretek, témakörök és ötletek alapján.


PPC

Megtérülésalapú, kattintásra épülő hirdetésekkel támogatjuk, hogy látható légy az online térben.

Kampány során a szakterületed megismerése, a potenciális perszónák motivációinak feltárása kijelöli az irányt, hogy pontos célzással és hatékony üzenetettel eredményesen érjük el a célközönséged a releváns csatornákon: Facebook, Instagram, Google Ads, LinkedIn, TikTok.

Kiemelt kampánykezelési tapasztalattal rendelkezünk a következő területeken:

 • Toborzás
 • B2B ügyfélszerzés
 • Oktatásszervezés
 • Ipari területek

Újdonságkutatás

A digitális piaci trendekre és változásokra adott gyors reakciónk lehetővé teszi, hogy a legfrissebb és leginkább hatékony technológiákat és knowhow-t alkalmazzuk.

Workshop-ok, keretrendszerek

Workshopjaink alkalmával a fogyasztó pszichológiai hátterét, a vállalkozó motivációit és az üzleti környezet összefüggéseit vizsgáljuk.

Hiteles nemzetközi módszertanok segítségével rövid idő alatt tisztázzuk a brand esetleges vakfoltjait. Az így kialakított márkakép a célközönség számára vonzó, megkülönbözteti a brandet versenytársaitól, magasabb elégedettséget és hűséget generál.

Marketing automatizáció

Rendszereid összehangolásával elérjük, hogy ami lehetséges, az automatizáltan működjön. Az összes releváns adat elemzésével üzeneteidet a jövőben szegmentálni, perszonalizálni tudjuk.

Az emberi szakértelem és gondos figyelem mellett AI eszközök integrálásával dolgozunk, így kevesebb időráfordítással hatékonyabb és precízebb végeredményt érünk el.

Research

Mélyinterjúk, kérdőíves felmérések, nyereményjátékok és egyéb kutatási módszerek segítségével nyerünk primer adatokat fogyasztóid szokásairól és igényeiről.

steps

Márkaaktiváció4 lépésben

Modellünk eredménye, hogy a legrövidebb idő alatt, megalapozott döntésekre építve életre kel a márka.

 • 1
  FELFEDEZÉS

  Szakmai workshopok, alapos célközönség- és piackutatás, mélyreható interjúk kombinációjával gyűjtjük azokat az értékes információkat, melyek magabiztos alapot adnak a márkaépítés következő lépéseihez.

  A célzott módszertan segít, hogy minőségi adatokhoz és tiszta célokhoz jussunk, racionális időkereten belül.

 • 2
  STRATÉGIA

  Átfogó kommunikációs tervet dolgozunk ki minden platformra a közösségi médiától, a weboldal tartalmakon át a PPC és SEO hirdetési stratégiákig. Kirajzoljuk márkád új perspektíváját, szem előtt tartva a kitűzött, számszerűsített célokat.

  Összeállítjuk a módszertani és technológiai keretet, amely gyorsabb, pontosabb és tervezhetőbb munkafolyamatokat biztosít.

 • 3
  KREATÍV

  Amikor kreativitásunk találkozik a stratégiával, szervezett rendszerben valósul meg a brand üzenete, szöveges tartalmai, grafikai megjelenése, közösségi média- és PPC jelenléte.

  Beállítjuk a hirdetési rendszereket és az analitikát, így számokban követhetjük és elemezhetjük tovább a márka életét. A marketing mix elemei hiánytalanul készen állnak arra, hogy márkád új, tökéletesen testre szabott köntösében jelenjen meg a digitális térben.

 • 4
  GO!

  Életre kel a márka, megmutatkozik a benne rejlő potenciál és megtörténik az első találkozás a célközönséggel.

  Az élesítést követő kritikus időszakban gyorsan reagálunk a visszajelzések alapján. Az aktivitás a tervezett stratégia szerint, a tapasztalatok folyamatos felhasználásával, fejlődve haladhat tovább.